Авторський рецепт равіолі

Авторський рецепт равіолі

Равіолі з промасленим часником. Деякі суттєві подробиці рецепту, фото готової страви та процесу приготування тимчасово не публікуються для збереження індивідуальності страви до відкриття. Все подробиці буде опубліковано відразу після відкриття нового проекту. Страву можуть готувати лише кваліфіковані кухарі та за наявності зазначених продуктів. Домогосподарки можуть намагатися, але результат істотно відрізнятиметься від оригіналу.
Спочатку за кілька днів до приготування самої страви робимо заготовку з часнику. Розбираємо великі головки на часточки, але не очищаємо, знімаючи тільки верхнє лушпиння. Укладаємо часточки в товстостінний чавунний посуд, заливаємо оливковою олією першого холодного віджиму майже щоб покрило і ставимо на маленький вогонь на 30 хвилин.
У олію додаємо кілька горошин свіжепідсмаженого чорного перцю та шматочок кайенського перцю. Після приготування знімаємо з вогню та охолоджуємо. Перекладаємо разом із маслом у керамічний посуд і накриваємо кришкою. Ставимо в холодильник на дві доби.
Потім готуємо тісто. Замішуємо туге тісто тільки на домашніх жовтках. Використовуємо семолу Caputo. Ділимо тісто на кульки приблизно по 200 грам і закочуємо їх у плівку. Кладемо в холодильник на 30 хвилин. Розкачуємо якомога тонше, практично товщиною в паперовий лист. Вирізаємо кружечки діаметром 4 сантиметри і укладаємо в кожен кружечок цілу частку попередньо очищеного часнику, осушивши їх серветкою від масла. Накриваємо другим кружком. Обережно притискаємо краї і ліпимо равіолі.
Опускаємо равіолі в киплячу воду на 5 секунд. Акуратно перекладаємо в підігріту тарілку із попередньо прогрітою олією, в якій готувався часник. Трохи посипаємо готову страву лушпинням часнику, присмаженого у фритюрі. Зверху укладаємо розігріту часточку приготованого в олії не очищеного часнику. Страва розроблена для нового проекту компанії Реста.