Подвійна мораль або нюанси неймінгу

Подвійна мораль або нюанси неймінгу

Сюрреалістичні нотатки бізнесмена

Жарти на тему боротьби з корупцією стали нудними.

Кожен новий політик, включаючи малограмотних міліціонерів та освічених економістів, вважає своїм обов'язком поборотися трохи з корупцією…

Ще б пак… Як тут не поборотися. Адже всі раніше боролися та програли. Нині борються безрезультатно. Боротьба — процес. Причому наперед відомо що без результату. Навіть найсміливіші борці ввечері за чаєм жартують на тему корупції. Мовляв, я під цю дудочку ще тисячу іншу голосів набуду, а зобов'язань — нуль.

Завжди нуль з усіх політ зобов'язань, але не хочу про політику.

Пост то про подвійну мораль.

Як було б чудово, якби просто змінили назви посад…

Тоді одразу все стало на свої місця, і не було сумніву навіть у бабусь. Все точно, чесно, надійно.

Начальник даі області — Директор з продажу даі в Пермській області

Губернатор — Ген директор з продажу в Київській області

Начальник райвідділу міліції- Менеджер з продажу Малиновського району міліції

Головний лікар Суворовської СЕС — менеджер з продажу Суворовської СЕС

Лінійний співробітник СЕС-молодший співробітник відділу продажів і тп.

Продажами зайняті всі чиновники без винятку.

Тільки хтось продає закони, хтось землю, хтось владу, хтось безпеку.

У будь-якому випадку все це просто продаж.

І боротьба йде за крісло Президента країни виключно з погляду, як би очолити відділ продажу цілої країни. Далі призначить прем'єром довірену особу, щоб самому менше продавати особисто і більше їздити та зустрічатися з продажниками з інших країн. Прем'єр також людина і хоче слави, от і призначає багато різних продажників, називаючи їх міністрами. Адже фактично міністерства лише спеціалізовані відділи продажів… не більше.

Причому якщо назвати так, то з'являться оптові відділи та роздрібні, відділи бартеру та дрібнороздрібні мережі… Варіантів у бізнесі багато… Треба лише погодитися з тим, що найшвидші продають більше і відповідно називаються директорами з продажу, а менш швидкі поменше і називаються лінійними продажниками.

І завжди є шанс зрости. Все можливо. Можливості рівні. Демократія у чистому вигляді. І головне, жодної подвійної моралі. Як назвали, так і працюють-продають.

У деяких країнах те державне, що можна продати, вже давно продали.

І в такий спосіб ці країни стали називатися розвиненими. Розвиток і в нас не за горами, але ще на 5 років вистачить точно.

Тож іде час нових грандіозних продажів та талановитих, маститих продажників. І яка різниця з якої вони партії... Адже партія теж лише предмет торгівлі.