Мій ідеальний день

Мій ідеальний день

Кожен мій день – ідеальний. Прокидаюся о 6:30. Після душу обприскую кротон і годую золоту рибку. Потім роблю сніданок коханій дівчині, снідаємо разом приблизно о 7:30.

О 9:00 я вже в офісі, переглядаю документи та зустрічаюся з провідними співробітниками. Зазвичай усі офісні питання закінчуються до 13:00. Далі – паста у «Тавернетті», саме у цей час нетривала бесіда з керівником. Після – йду пішки до Дерибасівської, знову зустрічі за розкладом зі співробітниками, що тривають до 16:00.

Після цього купую квіти дівчині, яку частував сніданком, і вирушаю за дітьми у садочок і школу. Дітей відводжу до їхньої мами та з квітами їду до дівчини. Телефоную мамі. Далі прогулююся уздовж моря з дівчиною та фотоапаратом до 18:30.

Пригадую, що вдома порожній холодильник, і ми разом з дівчиною їдемо за продуктами та вином. Вечерю я готую сам. Якщо страва нескладна, тоді вже о 20:00 миємо тарілки. Після вечері – кіно удвох, або ж пишу для журналів до 23:00.

Близько 24:00 люблю тельбушити кролика чи філірувати свіжу рибу на домашній кухні. Часом згадую про пошту та відповідаю на листи. Опісля обов’язково чай із грейпфрутом, а потім скидаю та редагую фотки.

Спеціально для журналу «Новий час».